Ingredienser
- 4 kyllingebryster eller kyllingefilet (ca. 500 gram).
- 1-2 limefrugt, alternativt limesaft.
- 1 fed hvidløg
- 1 rød frisk chili
- 1 dl A38 yogurt naturel
- salt og peber
Tilberedning
- Riv limeskallen fint og pres saften ud.
- Skær hvidløget i små tern.
- Fjern kernerne fra chilien og skær den i små tern.
- Bland A38, limeskal, limesaft, hvidløg, chili, salt og peber sammen til en marinade.
- Vend kyllingebrysterne i marinade og stil det i køleskab ca. 6 timer.
- Tag kyllingebrysterne op af marinaden og kom dem på en bageplade med bagepapir.
- Stil dem midt i ovnen ved 200° ca. 15-20 minutter (de skal være gennemstegte med en centrumtemperatur på 75°)
- Serveres f.eks. med gurkemejeris og grøntsager eller salat.