Drengerøvsgryde
Ingredienser
- 500 g kalvekød i tern
- 125 g bacon i skiver
- 200 g cocktail pølser
- 4 stk løg
- 2 stk gulerødder
- 1 bakke champignon
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 dåse flåede tomater
- 1 spsk tomatpuré
- 2 stk tomater
- 1 bakke cherrytomater
- 2 spsk dijonsennep
- 4 spsk paprika
- 1 spsk sambal oelek
- 1 liter hønsebouillon
- 2 stk boullionterninger
- 1 bundt frisk basilikum
- ½ liter fløde
- salt og peber
- Olie
Tilberedning
- Snit løgene
- Skær gulerødder i skiver.
- Skær tomater i både
- Skær peberfrugt i tern
- Champignong renses og skæres i skiver
- Tag en tykbundet gryde, tilsæt olie og varm gryden op.
- Tilsæt kødett sammen med paprika og lad det brune godt af.
- Tilsæt halvdelen af bacon og steg godt igennem.
- Tilsæt løg, peberfrugt og gulerødder.
- Tilsæt halvdelen af champignon.
- Lad det stege i 5-10 minutter
- Tilsæt tomater og dijon sennep og rør rundt.
- Tilsæt sambal oelek, flåede tomater og tomatpure.
- Rør det hele sammen og tilsæt hønsebouillon
- Lad retten koge op og skru herefter ned og lad det simre i en halv time.
- Tilsæt fløde og lad retten simre videre en halv time.
- Tag en pande med lidt olie og sauter cocktailpølser, resten af bacon og champignon.
- Hæld pølseblandingen på toppen af drengerøvsgryden sammen med cherrytomater og top med basilikumblade.