Drengerøvsgryde

Ingredienser

  • 500 g kalvekød i tern
  • 125 g bacon i skiver
  • 200 g cocktail pølser
  • 4 stk løg
  • 2 stk gulerødder
  • 1 bakke champignon
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 spsk tomatpuré
  • 2 stk tomater
  • 1 bakke cherrytomater
  • 2 spsk dijonsennep
  • 4 spsk paprika
  • 1 spsk sambal oelek
  • 1 liter hønsebouillon
  • 2 stk boullionterninger
  • 1 bundt frisk basilikum
  • ½ liter fløde
  • salt og peber
  • Olie
Reklame:

Tilberedning

  • Snit løgene
  • Skær gulerødder i skiver.
  • Skær tomater i både
  • Skær peberfrugt i tern
  • Champignong renses og skæres i skiver
     
  • Tag en tykbundet gryde, tilsæt olie og varm gryden op.
  • Tilsæt kødett sammen med paprika og lad det brune godt af.
  • Tilsæt halvdelen af bacon og steg godt igennem.
  • Tilsæt løg, peberfrugt og gulerødder.
  • Tilsæt halvdelen af champignon.
  • Lad det stege i 5-10 minutter
     
  • Tilsæt tomater og dijon sennep og rør rundt.
  • Tilsæt sambal oelek, flåede tomater og tomatpure.
  • Rør det hele sammen og tilsæt hønsebouillon
  • Lad retten koge op og skru herefter ned og lad det simre i en halv time.
     
  • Tilsæt fløde og lad retten simre videre en halv time.
     
  • Tag en pande med lidt olie og sauter cocktailpølser, resten af bacon og champignon. 
  • Hæld pølseblandingen på toppen af drengerøvsgryden sammen med cherrytomater og top med basilikumblade.
Reklame: