Mørbradgryde

Ingredienser

  • 1 afpudset svinemørbrad (ca. 450g)
  • 150 g bacon i skiver
  • 150g wienerpølser eller cocktailpølser
  • 2 løg
  • 3 gulerødder i tern
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1/4 l piskefløde
  • 1-2 spsk paprika
  • salt, peber og timian
Reklame:

Tilberedning

Til 4 personer:

  • Skær baconskiverne i små stykker.
  • Hak løgene fint.
  • Skær de rengjorte champignon i skiver.
  • Svitst det hele hele i en stor stegegryde
  • Skær mørbrad ud i grove tern og svits kødet i gryden, til det har fået lidt stegeskorpe.
  • Skær pølserne i små stykker og lad dem brune en smule.
  • Tilsæt gulerødder, paprika, tomater og fløde.
  • Lad det hele småkoge i ca. 35-40 minutter. 
  • Smag til med salt og peber.
  • Drys med timian inden servering.
Reklame: