Ingredienser
Ingredienser til svinemørbrad:
- 1 svinemørbrad på ca. 500 gram
- 1 æg
- 1 spsk. hvedemel
- 30 gram hasselnød-flager
- salt, peber
- stegemargarine
Ingredienser til peberæbler:
- 2 grønne æbler
- 2 røde æbler
- salt
- Santa Maria peberblanding
- Stegemargarine
- evt. frisk timian
Tilberedning
- Sammenpisk ægget og vend svinemørbraden deri.
- Bland hasselnød-flager, hvedemel, salt og peber og vend mørbraden deri.
- Lad mørbradden trække med paneringen i 5 minutter så paneringen sætter sig.
- Steg mørbraden på en pande ved middel varme i ca. 4-5 minutter på hver af de fire sider (ialt ca. 18-20 minutter)
- Lad derefter mørbraden hvile imens æblerne steges.
- Skær æblerne i både og fjern kernehuset.
- Steg æblerne på panden i godt med smør i ca. 2-3 minutter på hver side.
- Krydr æblerne med en smule salt samt godt med peberblanding.
- Skær mørbraden i tykke skiver og anret med æbler og evt. et drys frisk timian.