Ingredienser
- 4-500 gram kalkunkød skåret i små tern
- 2 rødløg grofthakket i tern
- 2 porer skåret i skiver
- 1 dl. soltørrede blåbær, alternativt. rosiner
- 1 dåse stærk mangochutney
- 2 spsk. sød chilisauce
- 2 1/2 dl. mælk, gerne skummetmælk
- 2 tsk maizenamel
- 2 tsk. karry, gerne Green Thai eller Vindaloo
- salt og peber, gerne havsalt og friskkværnet sort peber
Tilberedning
- Kalkunkød og løg brunes i en gryde.
- Tilsæt porrer, blåbær, karry, chili sauce, lidt mango chutney samt salt og peber
- Lad retten simre i 15 minutter.
- Lav en meljævning med mælk og maizenamel og tilsæt det under omrøring.
- Lad retten simre indtil den bliver lidt tykkere
- Serveres med ris og mango chutney.