Stærk Kalkungryde med mangochutney

Ingredienser

  • 4-500 gram kalkunkød skåret i små tern
  • 2 rødløg grofthakket i tern
  • 2 porer skåret i skiver
  • 1 dl. soltørrede blåbær, alternativt. rosiner
  • 1 dåse stærk mangochutney
  • 2 spsk. sød chilisauce
  • 2 1/2 dl. mælk, gerne skummetmælk
  • 2 tsk maizenamel
  • 2 tsk. karry, gerne Green Thai eller Vindaloo
  • salt og peber, gerne havsalt og friskkværnet sort peber

Tilberedning

  • Kalkunkød og løg brunes i en gryde.
  • Tilsæt porrer, blåbær, karry, chili sauce, lidt mango chutney samt salt og peber
  • Lad retten simre i 15 minutter.
  • Lav en meljævning med mælk og maizenamel og tilsæt det under omrøring.
  • Lad retten simre indtil den bliver lidt tykkere
  • Serveres med ris og mango chutney.