Mørbrad og bacon i champignon sauce

Ingredienser

  • 500 g mørbrad
  • 150 g (1 pakke) bacon i strimler
  • 1 mellemstort løg
  • 50 g margarine
  • 4 dl mælk
  • 2 dl vand
  • 2 breve Knor champignon sauce

Tilberedning

  • Forvarm for ovnen på 180°
  • Skær mørbraden i stykker på ca. 1 cm tykkelse og svits dem på banden. Anret dem derefter i et ildfast fad.
  • Steg bacon og hæld over mørbraden. Brun løgene og hæld over kødet.
     
  • Smelt 50 g margarine ved svag varme. Tilsæt 2 breve Knor champignon sauce og rør godt rundt.
  • Tilsæt 4 dl. mælk og 2 dl. vand og lad det koge 2-3 min.
  • Hæld saucen over kødet og sæt det i ovnen ca. 30 min.

Serveres med ris eller hassel-bagte kartofler.