Fajita med oksekødsstrimler

Ingredienser

  • 500 gram oksefilet, okse tyndsteg eller okse tyksteg skåret i lange strimler
  • 2 dl. vin
  • 1 pakke Fajita krydderi mix - alternativt chili krydderi, jalapenos og hvidløg
  • 1 løg
  • 2 store peberfrugter eller 3 små (gerne i forskellig farve).
  • Jalapenos eller anden stærk chili
  • 1 dåse hvide bønner
  • 1 pakke hvedemels tortilla

Tilberedning

  • Lav en marinade af vin og Fajita krydderi mix - alternativt kan der bruges almindeligt chili krydderi, salt og peber, finthakket jalapenos samt presset hvidløg.
  • Lad oksekødsstrimlerne ligge i marinaden i 2 timer.
  • Tag oksekødet op af marinaden og steg det på en pande.
  • Hak løg og peberfrugt, jalapenos/chili og svits det sammen med oksekødet et par minutter
  • Tilsæt bønnerne.
  • Smag til med chili krydderi og paprika efter behov.
  • Varm tortillaerne ca 1 minut på hver side på en varm pande.
  • Læg kød og grønsager på tortillaen og rul den sammen.
  • Serveres med ris og salat samt evt. chili/tomat salsa.