Ingredienser
- 500 gram oksefilet, okse tyndsteg eller okse tyksteg skåret i lange strimler
- 2 dl. vin
- 1 pakke Fajita krydderi mix - alternativt chili krydderi, jalapenos og hvidløg
- 1 løg
- 2 store peberfrugter eller 3 små (gerne i forskellig farve).
- Jalapenos eller anden stærk chili
- 1 dåse hvide bønner
- 1 pakke hvedemels tortilla
Tilberedning
- Lav en marinade af vin og Fajita krydderi mix - alternativt kan der bruges almindeligt chili krydderi, salt og peber, finthakket jalapenos samt presset hvidløg.
- Lad oksekødsstrimlerne ligge i marinaden i 2 timer.
- Tag oksekødet op af marinaden og steg det på en pande.
- Hak løg og peberfrugt, jalapenos/chili og svits det sammen med oksekødet et par minutter
- Tilsæt bønnerne.
- Smag til med chili krydderi og paprika efter behov.
- Varm tortillaerne ca 1 minut på hver side på en varm pande.
- Læg kød og grønsager på tortillaen og rul den sammen.
- Serveres med ris og salat samt evt. chili/tomat salsa.