Ingredienser
- 500 gram kylling bryst eller filet
- 1 ½ tsk salt
- ½ citron
- 2 tsk tandoori masala krydderi
- 2 dl A38 yogurt naturel
Tilberedning
- Gnid kyllingestykkerne med salt og citron
- Bland yoghurt og tandoori krydderi, tilsæt evt. resten af citron saften
- Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer
- Læg stykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 30 minutter
- Server f.eks. med Gurkemejeris - hæld evt. finthakket rød peber over risen
Tilberedningstid: ca 45 minutter + 2 timer til marinering
Hjemmelavet Tandoori masala krydderi
Hvis man ikke kan finde en butik der sælger Tandoori masala kan man selv lave det:
- 2-3 fed hvidlæg
- 1 tsk reven ingefør
- 1 tsk paprika
- 1 tsk koriander
- 2 tsk gurkemeje
- 1 tsk stødt kommen
- 2 tsk salt
- Bland krydderierne med A38 yoghurt naturel og citron