Tandoori kylling

Ingredienser

  • 500 gram kylling bryst eller filet
  • 1 ½ tsk salt
  • ½ citron
  • 2 tsk tandoori masala krydderi
  • 2 dl A38 yogurt naturel

Tilberedning

  • Gnid kyllingestykkerne med salt og citron
  • Bland yoghurt og tandoori krydderi, tilsæt evt. resten af citron saften
  • Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer 
  • Læg stykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 30 minutter
  • Server f.eks. med Gurkemejeris - hæld evt. finthakket rød peber over risen

 

Tilberedningstid: ca 45 minutter + 2 timer til marinering

Hjemmelavet Tandoori masala krydderi

Hvis man ikke kan finde en butik der sælger Tandoori masala kan man selv lave det:

  • 2-3 fed hvidlæg
  • 1 tsk reven ingefør
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk koriander
  • 2 tsk gurkemeje
  • 1 tsk stødt kommen
  • 2 tsk salt
  • Bland krydderierne med A38 yoghurt naturel og citron