Ingredienser
- 125 gram bacon i tern
- 250 gram rå skinketern
- 125 gram Cocktailpølser
- 400 gram løg
- 400 gram champignon
- 2 tsk. paprika
- 4 dl. svinebouillon
- 2 spsk. Maizena majsstivelse
- 0.5 dl.mælk
- Salt
- Peber
Hvis man foretrækker det, kan man bruge fløde istedet for mælk.
Tilberedning
- Baconen steges i en gryde uden fedtstof.
- Tilsæt svinekødet og lad det svitse med i 3-4 min.
- Kom derpå løg i tern og champignoner i skiver ved og lad også dem svitse med i ca. 4 min.
- Tilsæt paprika og bouillon og lad retten småsimre i 10 min.
- Rør majsstivelsen ud i mælken og hæld jævningen i gryden under omrøring. Lad saucen koge op
- Tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med i et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
Serveres f.eks. med kogte ris eller kartoffelmos.