Ingredienser til fire stk
- 5 stk. store hele peberfrugter (den ene skal skæres i små stykker, de fire andre hele).
- ca. 4-500 g hakket oksekød.
- 1 fint hakket løg
- 1 lille dåse Tomat koncentrat.
- 1 æg
- Salt
- Peber
- Paprika
- 1 dl. creme freicé
- Lidt fint skåret persille.
- Lidt vand eller mælk.
Evt. reven ost til pynt.
Tilberedning
- Skyl peberfrugtene og skær den ene i små tern - de fire andre skal bruges hele!
- Skær forsigtigt toppen af de andre peberfrugt (ved stilken) og fjern kerner.
- Skyl peberfrugterne grundigt og lad dem stå på hovedet, så de kan dryppe af.
- Rør en fars af kød, løg, tomat koncentrat æg, salt, peber og paprika.
- Tilsæt vand eller mælk, creme fracié, skåret peberfrugt og persille.
- Rør farsen godt sammen. Lad evt. farsen stå et køligt sted 1 time.
- Fyld de hule peberfrugt med fars og stil dem i et ovnfast fad.
- Bag peberfrugterne i ca. 45 min. ved 200.