Fyldte peberfrugter

Ingredienser til fire stk

  • 5 stk. store hele peberfrugter (den ene skal skæres i små stykker, de fire andre hele).
  • ca. 4-500 g hakket oksekød.
  • 1 fint hakket løg
  • 1 lille dåse Tomat koncentrat.
  • 1 æg
  • Salt
  • Peber
  • Paprika
  • 1 dl. creme freicé
  • Lidt fint skåret persille.
  • Lidt vand eller mælk.

Evt. reven ost til pynt.

Tilberedning

  • Skyl peberfrugtene og skær den ene i små tern - de fire andre skal bruges hele!
  • Skær forsigtigt toppen af de andre peberfrugt (ved stilken) og fjern kerner.
  • Skyl peberfrugterne grundigt og lad dem stå på hovedet, så de kan dryppe af.
     
  • Rør en fars af kød, løg, tomat koncentrat æg, salt, peber og paprika.
  • Tilsæt vand eller mælk, creme fracié, skåret peberfrugt og persille.
  • Rør farsen godt sammen. Lad evt. farsen stå et køligt sted 1 time.
     
  • Fyld de hule peberfrugt med fars og stil dem i et ovnfast fad.
  • Bag peberfrugterne i ca. 45 min. ved 200.