Ingredienser
- 500 gram hakket oksekød eller kalvekød
- 225 gram bacon i skiver
- 50 gram grofthakkede hasselnødder
- 1-2 spsk grofthakket enebær eller tranebær
- 2 finthakkede skalotteløg
- 1 spsk finthakket champignon (kan evt. udelades)
- 1 æg
- 1/2 dl. rasp
- salt, peber, paprika
Tilberedning
- Bland ingredienserne i en skål og rør grundigt sammen.
- Læg farsen ud på et stort stykke bagepapir og form det til en lang pølse, ca. 6-7 cm. i diameter
- Rul baconskiverne omkring farsen.
- Pak fars og bacon ind i bagepapir for at holde bacon på plads.
- Steges i forvarmet ovn ved 200° i ca. 35 minutter
- De sidste 10-15 minutter steges uden bagepapir.
- Brug evt. kødsaften til sauce og server med kogte kartofler
Tilberedningstid: Ca.: 50 min.