Baconrulle med vildtsmag

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød eller kalvekød
  • 225 gram bacon i skiver
  • 50 gram grofthakkede hasselnødder
  • 1-2 spsk grofthakket enebær eller tranebær
  • 2 finthakkede skalotteløg
  • 1 spsk finthakket champignon (kan evt. udelades)
  • 1 æg
  • 1/2 dl. rasp
  • salt, peber, paprika

Tilberedning

  • Bland ingredienserne i en skål og rør grundigt sammen.
  • Læg farsen ud på et stort stykke bagepapir og form det til en lang pølse, ca. 6-7 cm. i diameter
  • Rul baconskiverne omkring farsen.
  • Pak fars og bacon ind i bagepapir for at holde bacon på plads.
  • Steges i forvarmet ovn ved 200° i ca. 35 minutter
  • De sidste 10-15 minutter steges uden bagepapir.
  • Brug evt. kødsaften til sauce og server med kogte kartofler
     

 Tilberedningstid: Ca.: 50 min.