Ingredienser
- 1 1/4 kg. kartofler
- 4 løg (ca 400 gram)
- 400 gram wienerpølser eller røde pølser
- 1 stor dåse koncentreret tomatpure
- 4 dl skummetmælk eller letmælk
- 2 tsk rapsolie
- 1 tsk salt til at koge kartofler
- 1 tsk salt til selve pølseretten
- 1 tsk paprika
- 1 tsk sukker
- 1 knivspids peber
Tilberedning
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern eller skiver
- Kog i en gryde med vand tilsat salt - koges ca. 20 minutter til de er møre
- Hak løgene og skær pølserne i skiver
- Varm olien op i en stor stegegryde
- Steg pølserne og svits løgene i ca. 5 minutter
- Tilsæt paprika, tomatpure, salt, peber, sukker og mælk og rør det rundt.
- Tilsæt kartoflerne og lad det koge et par minutter.
- Smag til med salt og peber.