Rösti

Ingredienser

  • 8-10 kartofler
  • 1 stort løg
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk margarine

Tilberedning

  • Skræl kartoflerne og løget.
  • Hak løget fint og riv kartoflerne på den grove side af et rivejern
  • Bland kartofler, låg og salt
  • Opvarm en lille pande og brun margarinen. 
  • Hæld kartoffelblanding på panderne
  • Steg kartoffelblandingen i ca. 8 minutter. 
  • Tryk röstien til og steg herefter under løg i ca 5 minutter så den bliver pæn brun på undersiden
  • Vend röstien og lad den stege 5 minutter på den anden side. Del den evt. i fire stykker først, så er det lettere at vende den.

Brug en lille pande på ca. 12-15 cm i diameter så er det nemmere at vende rösti'en. Hvis du kun har en stor pande så steg evt. flere små rösti på panden fremfor en stor, da det er svært at vende den uden den knækker.

Serveres sprød og nystegt, så smager den bedst. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *