Kyllingebryst i chili/lime-marinade

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster eller kyllingefilet (ca. 500 gram).
  • 1-2 limefrugt, alternativt limesaft.
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød frisk chili
  • 1 dl A38 yogurt naturel
  • salt og peber

Tilberedning

  • Riv limeskallen fint og pres saften ud.
  • Skær hvidløget i små tern.
  • Fjern kernerne fra chilien og skær den i små tern.
  • Bland A38, limeskal, limesaft, hvidløg, chili, salt og peber sammen til en marinade.
  • Vend kyllingebrysterne i marinade og stil det i køleskab ca. 6 timer. 
  • Tag kyllingebrysterne op af marinaden og kom dem på en bageplade med bagepapir.
  • Stil dem midt i ovnen ved 200° ca. 15-20 minutter (de skal være gennemstegte med en centrumtemperatur på 75°) 
  • Serveres f.eks. med gurkemejeris og grøntsager eller salat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *