Ingredienser
- 3-500 gram kyllingefillet
- 1-2 tsk olie
- 2 tsk chilisauce
- 2 tsk soja
- lidt salt
Ingredienser - Risotto:
- 1/2 tsk olie
- 1 knust fed hvidløg
- 1 knivspids stærk karry
- 1 mellemstort løg skåret i små terninger
- 1 peberfrugt skåret i terninger
- 1 dåse majs
- 2-3 dl. kogte ris
- urtesalt
Tilberedning
- Bank kødet ud og pensel det med en blanding af olie, chili, soja og krydderier.
- Grill eller steg kødet i en pande til det er hvidt og gennemstegt.
- Kog risen.
- Steg krydderier og grønsagerne møre i olien og rør dem i den varme ris.
- Serveres med en grøn salat
- Derefter blandes det i risottoen og det hele steges kort på panden.
Alternativ:
- Kyllingekødet kan skæres i små stykker som marineres og steges.