Kyllingefilet med risotto

Ingredienser

  • 3-500 gram kyllingefillet
  • 1-2 tsk olie
  • 2 tsk chilisauce
  • 2 tsk soja
  • lidt salt

Ingredienser - Risotto:

  • 1/2 tsk olie
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1 knivspids stærk karry
  • 1 mellemstort løg skåret i små terninger
  • 1 peberfrugt skåret i terninger
  • 1 dåse majs
  • 2-3 dl. kogte ris
  • urtesalt

Tilberedning

  • Bank kødet ud og pensel det med en blanding af olie, chili, soja og krydderier.
  • Grill eller steg kødet i en pande til det er hvidt og gennemstegt.
  • Kog risen.
  • Steg krydderier og grønsagerne møre i olien og rør dem i den varme ris.
  • Serveres med en grøn salat
  • Derefter blandes det i risottoen og det hele steges kort på panden.

 

Alternativ:

  • Kyllingekødet kan skæres i små stykker som marineres og steges.